Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας ενός τομέα του άξονα και δη των αλεξιπτωτιστών, πήρα την πρωτοβουλία να προτείνω σε όλους να προχωρήσουμε ενα βήμα παραπάνω και να εξελιχθούμε σε επίπεδο κανονικού Squad, όπως ακριβώς οι πραγματικοί Fallschirmjagers. Δηλαδή πέραν του βασικού εξοπλισμού (στολές, οπλισμός) να ορίσουμε συγκεκριμένους ρόλους για κάθε μέλος, να ορίσουμε επικεφαλής (Unit CO's), υπάξ κλπ, καθώς και να προχωρήσουμε σε πρακτική εξάσκηση τόσο θεωρητική όσο και στο πεδίο, παράλληλα με συναντήσεις για πλήρη δέσιμο μας, με στόχο την λειτουργία μας ως πραγματική ομάδα πλέον με συγκεκριμένους στόχους σε παράλληλη γραμμή με την ευχαρίστηση αυτού που κάνουμε. Νομίζω πρέπει να ξεφύγουμε απο το πάμε να παίξουμε και οτι βγεί. Δεν μιλάω να κάνουμε reenacting με την πλήρη εννοια του, ούτε να θυσιάσουμε επιπλέον προσωπικό χρόνο. Μόνο οργάνωση για αξιοπρεπή παρουσία μας σαν Fallschirmjager, σαν SQUAD. Έχω κάνει την ανάλογη μελέτη πάνω στο θέμα και θέλω να ακούσω την άποψη σας.