| Καλωσόρισμα! | |
|
+17dulas Captain Hook MinoanGR Phalanx giokrik Solid Snake Ekdromos ww2 grenadier Nacho red-devil Steve00 BESTMAN Ε.Ο.Ε.Α Niner Splinter-B Admin 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Splinter-B
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2012 Τόπος : Ζω σε αντίσκηνο
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 12:41 am | |
| Καλώς μας ήρθες! Υπάρχει πολλή γνώση για όλα τα θέματα σ'αυτό το φόρουμ και πολλοί φίλοι (καθώς κι εγώ, αν και "Γερμανός") μπορούμε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς. | |
|
| |
MinoanGR
Αριθμός μηνυμάτων : 243 Ημερομηνία εγγραφής : 01/04/2012 Ηλικία : 53 Τόπος : Κατεχόμενη Ελλάς
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 1:07 am | |
| Φίλε καλώς όρισες. Και εσυ US βλέπω. Τελικά μου φαίνεται χρειαζόμαστε νέους Γερμανούς αρχιζουμε σιγά σιγά να αποτελούμε μειοψηφία. | |
|
| |
giokrik
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2012
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 1:10 am | |
| Καλώς ήλθες φίλε μου! Ρίξε μια ματιά στις αντίστοιχες υποενότητες, κάνε τις ερωτήσεις σου για οτιδήποτε χωρίς ντροπές! | |
|
| |
grenadier
Αριθμός μηνυμάτων : 174 Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2012 Ηλικία : 55 Τόπος : KRIM
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 1:44 am | |
| Φίλε VetMan καλώς ήλθες. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε μην διστάσεις ... | |
|
| |
VetMan
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2012
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 2:58 am | |
| Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το καλωσόρισμα.
Η πρώτη μου ερώτηση είναι πού να κοιτάξω για να αποκτήσω στολή US; | |
|
| |
MinoanGR
Αριθμός μηνυμάτων : 243 Ημερομηνία εγγραφής : 01/04/2012 Ηλικία : 53 Τόπος : Κατεχόμενη Ελλάς
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 3:49 am | |
| Εγώ θα σου προτείνω το www.adventuregear.gr του φίλου μας Γιάννη. Ρώτησε τον για ότι θέλεις, θα σε βοηθήσει για όποια στολή θέλεις. Εν συνεχεία υπάρχουν αρκετά καταστήματα ww2 και στο διαδύκτιο..... ενα μικρό search αρκεί..... | |
|
| |
VetMan
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 3:57 am | |
| - MinoanGR έγραψε:
- Εγώ θα σου προτείνω το adventuregear του φίλου μας Γιάννη. Ρώτησε τον για ότι θέλεις, θα σε βοηθήσει για όποια στολή θέλεις. Εν συνεχεία υπάρχουν αρκετά καταστήματα ww2 και στο διαδύκτιο..... ενα μικρό search αρκεί.....
Ευχαριστώ πολύ φίλε ΜinoanGR, το κατάστημα το είχα υπόψιν μου και αφού είναι μέλους του φόρουμ ακόμα καλύτερα! | |
|
| |
Niner
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2012 Τόπος : Athens-GREECE
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 11:04 am | |
| Καλώς όρισες στην παρέα μας VetMan! Ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε σε ότι απορία έχεις σχετικά με τις στολές που σε ενδιαφέρουν. Επι τη ευκαιρία να σε ρωτήσω, θα φτιάξεις στολή για να παίζεις στα παιχνίδια μαζί μας ή απλά θα συμμετέχεις στις εμφανίσεις της κοινότητας ; | |
|
| |
VetMan
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τρι Νοε 13, 2012 10:52 pm | |
| Φίλε Niner σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Φυσικά και με ενδιαφέρει να συμμετέχω στα παιχνίδια όταν φτάσω στο επίπεδο του εξοπλισμού που απαιτείται! | |
|
| |
Splinter-B
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2012 Τόπος : Ζω σε αντίσκηνο
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τετ Νοε 14, 2012 4:06 am | |
| - VetMan έγραψε:
- Φίλε Niner σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Φυσικά και με ενδιαφέρει να συμμετέχω στα παιχνίδια όταν φτάσω στο επίπεδο του εξοπλισμού που απαιτείται!
Τρελλό RESPECT!! | |
|
| |
giokrik
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ Ιαν 06, 2013 8:15 am | |
| - Admin έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ AIRSOFT ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΠΠ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ AIRSOFT CENTER ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΓΙΑ AIRSOFT.MOY EIΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΑΣ!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΒΠΠ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
|
|
| |
giokrik
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ Ιαν 06, 2013 9:16 am | |
| Καλωσήλθες λοιπόν κι εδω! Καλό διάβασμα κι όπου έχεις απορίες μην διστάσεις να ρωτήσεις! ΥΓ. Θερμή παράκληση μην γράφεις με κεφαλαία και bold γιατί εκλαμβάνεται οτι φωνάζεις | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ Ιαν 06, 2013 10:04 am | |
| |
|
| |
MinoanGR
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ Ιαν 06, 2013 10:17 am | |
| | |
|
| |
red-devil
Αριθμός μηνυμάτων : 207 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ Ιαν 06, 2013 11:31 am | |
| Καλωσήλθες! Εγω θα πρότεινα σε πρώτη φάση να μας ενημερώσεις τι στολή θα σε ενδιέφερε να φτιάξεις (εσύ και άλλοι φίλοι σου) και απο εκεί και έπειτα θα επικοινωνήσουμε να γνωριστούμε και απο κοντά και όχι μόνο απρόσωπα μέσω μηνυμάτων. Ανάλογα με τις στολές που θέλετε να σας κατατοπίσουμε. Οι βασικές μας "ομάδες" είναι: Βρετανοί αλεξιπτωτιστές και πεζικό Κοινοπολιτείας, Αμερικάνοι αλεξιπτωτιστές/πεζικάριοι και Γερμανοί αλεξιπτωτιστές/ss/πεζικάριοι. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Δευ Ιαν 07, 2013 10:03 am | |
| ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ SS ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΣ(ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ).ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΩΝ AIRSOFT ΜΑΧΩΝ ΕΙΤΕ ΒΠΠ ΕΙΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ.ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΠΟ ΤΟ AIRSOFT CENTER ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Δευ Ιαν 07, 2013 10:12 am | |
| NA KATATAGEIS ΣΤΗΝ LAH / GREECE , με χαρα θα σε δεχτουμε στις ταξεις μας ....Hpstmfr / LAH-GREECE , FRENCHY ... |
|
| |
red-devil
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Δευ Ιαν 07, 2013 12:08 pm | |
| Οκ φίλε μου, μπορείτε να έλθετε όλοι να γνωριστούμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες. Στο φόρουμ και στο FB, μερικές ημέρες πριν το σενάριο, θα βρείς τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα συναντηθούμε. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Σαβ Ιαν 19, 2013 11:15 pm | |
| Καλός σας βρήκα παιδιά ! συνεχίστε την όμορφη δουλειά που κάνετε και θα συναντηθούμε σύντομα !! CONTRACTORS P.M.C Κόρινθος ! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Σαβ Ιαν 19, 2013 11:23 pm | |
| |
|
| |
red-devil
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Σαβ Ιαν 19, 2013 11:59 pm | |
| Καλοσώρισμα και απο εμένα, και για οτιδήποτε θελήσετε σε σχέση με τις στολές και τον εξοπλισμό, μη διστάσετε να ρωτήσετε. | |
|
| |
Nicolaus
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013 Ηλικία : 33 Τόπος : Ελλας
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τετ Φεβ 20, 2013 5:34 am | |
| Καλησπερα σε ολους, ονομαζομαι Νικος και μενω Θεσσαλονικη, ειμαι νεος στον χωρο του airsoft και λατρης του Β' Π.Π. Ενδιαφερομαι να ενταχθω στην ομαδα του Αξονα και θα εκτιμουσα ιδιαιτερα καποιος να με κατατοπισει. Ευχαριστω εκ των προτερων. | |
|
| |
MinoanGR
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τετ Φεβ 20, 2013 8:52 am | |
| Γειά σου φίλε Νίκο και καλώς όρισες. Για όποια πληροφορία σχετικά με την Γερμανική πλευρά υπάρχει αντίστοιχο κομματι στο φόρουμ όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα. Ότι θέλεις ρωτάς θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλωσόρισμα! Τετ Φεβ 20, 2013 9:47 am | |
| καλως ηρθες φιλε , Ηpstmfr / LAH frenchy ,, οτι θελεις η στον μινοαν η σε εμενα η στον grenadier , ειμαστε εδω ... |
|
| |
| Καλωσόρισμα! | |
|